Over onze winkel

natuurlijk-dameskleding-binnen-kijken-najaar-2014
Wij, Linda en Tina, willen u graag kennis laten maken met onze winkel. Natuurlijk is gespecialiseerd in duurzame kleding van natuurlijke materialen van de beste kwaliteit. Geschikt voor iedere vrouw van elke leeftijd, die houdt van natuurlijke, elegante en comfortabele kleding. Van maat 36 t/m maat 46.

Onze collectie wordt zoveel als mogelijk geproduceerd in Europa. Wij vinden het belangrijk dat mensen niet worden uitgebuit.

De milieustandaard voor het kleuren van kleding ligt in Europa heel hoog, er wordt bijv. niet met zware metalen gekleurd, zoals in andere delen van de wereld nog wel voorkomt.

Voor de koukleumen onder ons hebben wij lekkere vesten van possumwol. Heerlijk warm en licht om te dragen. Ze zijn niet goedkoop maar de kwaliteit is geweldig en je hebt er jaren plezier van.

Onze merken zijn o.a. Transit par Such, Catherine Andre, Rosemunde, Mansted, Elisa F., Milestone, Backstage, Shepherd, Tandem, Kokon Zwo, Eva & Claudi en Oska. In de zomer verkopen wij vooral dameskleding van linnen, katoen, viscose en zijde. Onze collectie linnen zomerkleding is zeer uitgebreid.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel voor een persoonlijk advies over de vele soorten kleding die wij in onze winkel verkopen. Als extra service worden kleine vermakingen, zoals het korter maken van broeken of mouwen, gratis uitgevoerd.

Tot ziens, Linda en Tina.

Kijk binnen in de winkel

Wij, Linda en Tina, willen u graag kennis laten maken met onze winkel . . . .

Lees verder . . .

Wolsoorten

Wol bestaat uit zachte, dunne haren van de vacht van sommige dieren . . . .

Lees verder . . .

Onze merken / collectie

Op deze pagina ziet u een groot deel van onze collectie voor dit seizoen . . . .

Lees verder . . .